Search
  • Puistolive

2019


Tervehdys kesäiseltä Puisto Liven toimistolta!

Kevään kiiret on selätetty ja kesälomakin alkaa olla jo lähellä. On siis erittäin hyvä aika kertoa kuulumisia menneestä keväästä ja tulevasta syksystä.

Kevään aikana kahdeksan mahtavaa artistiamme tekivät yhteensä yli 200 keikkaa. Tämän vuoden lopullinen keikkamäärä menee jonnekin 400-500 välille.

Kevään spesiaalit rutistukset normaalin keikkailun ja keikkamyynnin lisäksi olivat Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven Matkalauluja –kirkkokiertue (n. 25 konserttia), sekä Park 7:n ja Juhani Tikkasen yhteinen klubikiertue huhtikuussa.

Maksettujen Viulujen albumi ”Kolmas” näki päivänvalon toukokuussa ja yhtye kiertää kesällä ja syksyllä mukavasti ympäri Suomea juhlien uutta levyä. Seuraavana levyn julkaisi Juhani Tikkanen (Tässä on kaikki- albumi, julkaistiin kesäkuun lopussa) ja sitten Kotiinpalaajat (Kaikki on hyvin –albumi, julkaistaan lokakuussa). Molemmat tekevät levyjulkkarirundit.

Roni Samuel julkaisi uuden ”Kahdet kasvot” -EP:n, ja esiintyy kesällä Suomen toisiksi isoimmilla hiphop-festareilla, eli Hämeenlinnan Mellakassa! How cool is that? Meidän Pietarin voi muuten nähdä useammillakin kesän jättifestivaaleista, sillä hän kiertää koko kesän Pikku G:n valomiehenä. Taikuri Miika Korkatti jatkaa eniten buukattuna aikuisten taikurina Suomessa, esiintyen tuttuun tapaan mm. yksityistilaisuuksissa, ravintoloissa ja seurakunnissa. Jos et ole nähnyt vielä Korkatin showta livenä niin hoidappa asia kuntoon!

Park 7:n ulkomaanvalloitus jatkuu! Tänä vuonna on tiedossa vielä mukavasti keikkaa ulkomailla; Yhdysvallat ja Saksa sekä uutena tulokkaana Belgia. Suomessakin keikkaa riittää, samoin kuin NNS:llä, joka esiintyy itse asiassa Park 7:aa ennen Maata Näkyvissä –festareiden pääkonsertissa tänä vuonna!

Tulevana syksynä on tulossa kaikenlaista mielenkiintoista, laita ainakin nämä muistiin:

  • Tommi Kalenius ja Tommy Hellsten: Kosketus –kiertue (liput Ticketmaster)

  • Juhani Tikkasen Tässä on kaikki –kiertue

  • Kotiinpalaajien Kaikki on hyvin –levyjulkkarikiertue

  • Ninni Poijärven ja Tommi Kaleniuksen joulukiertue

  • Maksettujen Viulujen joulukiertue

  • Juhani Tikkasen joulukiertue

Ps. Miikat Luomaranta & Lamminmäki sekä Juhani Tikkanen perusti uuden podcastin nimeltä Kolmostie. Löytyy Spotifysta!