Search
  • Puistolive

Kuulumisia


Viime blogipostauksesta onkin aikaa jo monta kuukautta, hupsista! Se kertoo hyvällä tavalla siitä, että Puisto Liven toimistolla ja artisteillamme on ollut paljon tekemistä viime kuukaudet.

Nyt on hyvä aika käydä läpi Puisto Liven ja artistien uusimpia kuulumisia ja tulevia juttuja.

Taikuri Miika Korkatti osallistui lokakuun alussa jälleen taikuruuden suomenmestaruuskilpailuihin ja tällä kertaa kotiintuomisina oli SM-hopeaa. Puisto Liven toimistolla tätä ihmeteltiin kovasti, itsehän olemme sitä mieltä, että Miikaa parempaa taikuria ei löydy! Mitalikahvit juotiin Puisto Liven työntekijöiden toimesta Amerikassa, valitettavasti taikuri itse ei pystynyt keikkakiireiltään osallistumaan juhliimme. Miika on tehnyt tänä syksynä lukuisten yksityistilaisuuksien lisäksi n. 20 Gospel Magic –esiintymistä seurakunnissa, ja näitä jatketaan myös ensi vuonna! Taikurin loppuvuodesta uhkaa tulla myös työntäyteinen, kun pikkujoulukausi alkaa. Voipi olla, että tänäkin vuonna taikuri Miika Korkatti ehtii käydä useammissa joulubileissä kuin itse joulupukki.

Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat julkaisi keväällä uuden Kestän sun ikävää – ep:n ja on keikkaillut sen jälkeen tuttuun tapaan ympäri Suomea. Yhtye valmistautuu tällä hetkellä Maata Näkyvissä –festareita edeltävään promokiertueeseen, Turun keikkoja kertyy viiden päivän aikana yhdeksän. Tulevana keväänä Samuli ja kumppanit tekevät kymmeniä keikkoja Haaveita ja ilonaiheita –kiertueella, päivämäärät ja paikat julkaistaan loppuvuonna.

NNS julkaisi juuri uuden Alta pois! –EP:n, joka löytyy nyt Spotifysta! Mahtavia biisejä, kannattaa käydä kuuntelemassa. Kesällä alkanut Puisto Liven ja NNS:n yhteistyö on saanut mainion startin ja työnteko yhdessä tuntuu erittäin mukavalta. Näistä jäbistä kuullaan vielä ja paljon!

Park 7 julkaisi syyskuussa uuden True Stories –albumin, joka löytyy myös kokonaisuudessaan Spotifysta. Albumin single Homesick julkaistiin myös musavideona YouTubessa. Syyskuussa Park 7 vietti 10v –synttäreitä viiden keikan klubikiertueella Suomessa, jatkoi siitä lähes suoraan Pohjanmaalle viikon koulukiertueelle ja kaiken kruunasi kahden viikon kiertue Amerikassa lokakuussa. Ennen levyä ja Suomen sekä Amerikan kiertuetta yhtye sainattiin brittiläiselle LIGHT Musicille. Vähitellen nähdään mitä tämä yhteistyö tarkoittaa mm. kansainvälisen keikkailun suhteen, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää todella lupaavalta! Näillä näkymin Helsinki-Vantaan lentokenttä tulee jatkossa entistä tutummaksi Park 7:lle.

Maksetut Viulut julkaisi uuden Sä annat käden –singlen ja musavideon lokakuun lopussa. Yhtye jatkaa työskentelyä studiossa ja keväällä 2019 on luvassa uusi täyspitkä albumi! Yhtye teki kesällä 2018 isoja konsertteja ja sama meno on jatkunut myös syksyllä. Joulukiertuekin odottaa jo oven takana ja siitä on tulossa jälleen yksi Suomen parhaista joulukiertueista.

Juhani Tikkanen tekee vuoden 2018 aikana yli sata keikkaa. Kesällä julkaistu single Mitä ois tietää on soinut mm. Radio Suomessa erittäin tiheään tahtiin ja voitti julkaisun jälkeen monta kertaa kyseisen radiokanavan Hitit ojoon! –äänestyksen. Juhani on juontajana Maata Näkyvissä –festareiden päälavalla ja soittaa päälavalla myös oman konserttinsa, tällä kertaa lauantai-iltapäivänä ja bändin kanssa. Joulukuussa alkaa myös kaikkien aikojen ensimmäinen Juhani Tikkasen (ja Sami Aspin) joulukiertue, jonka päivämäärät ja paikat julkaistaan hyvin pian! Uujea!

Roisi Roni on jatkanut vuoden aikana tasaista keikkatahtiaan. Gettopaimen –biisi soi Puisto Liven toimistolla päivittäin ja siitä onkin muodostunut yksi yhteisistä voimabiiseistämme. Roisi Ronin Instagram-profiilissa lukee mystinen ”Rebooting” –teksti. Harva tietää vielä mitä se tarkoittaa, mutta kohta sen tietää koko maailma!

Puisto Live tarjoaa palveluitaan ja osaamistaan omien artistien lisäksi myös muille artisteille ja musiikkialan tekijöille. Keväällä 2019 on tulossa mm. meidän ja Lähetysseuran järjestämä Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven Matkalauluja –kiertue. Yhteistyö Tommin ja Ninnin kanssa on ollut mahtavaa! Tämän vuoden joulukuussa Miika pääsee myös kovasti pitämäänsä kiertuemanagerin rooliin Waltteri Torikan 16 kirkon joulukiertueella.

Kaikesta päätellen Puisto Liven artistit ovat julkaisseet paljon uutta musiikkia viime aikoina, joten ei muutakun Spotify tai Youtube auki ja kuuntelemaan! Jos satut olemaan keikkajärjestäjä ja etsit artistia, niin älä epäröi ottaa yhteyttä, tästä osoitteesta löytyy ratkaisu: miika@puistolive.fi

Nautinnollista syksyä kaikille!