Search
  • Puistolive

Katsaus vuoteen 2018


Reilu kolmannes on tätä vuotta jo ehtinyt pyörähtää, joten katsellaanpa mitä on tullut tehtyä ja mitä kaikkea tänä vuonna on vielä luvassa.

Puisto Liven alkuvuosi 2018 on ollut kiireinen. Seitsemällä artistilla on ollut yhteensä n. 150 keikkaa, joten keikkatahti on ollut kiitettävä ja toimistolla on riittänyt tekemistä. Huhtikuusta alkaen saimme oman Puisto Liven toimiston käyttöön ja speksit ei voisi olla paremmat: vuokranantaja on MTV ja heidän filmihallien ja muiden lisäksi toimistomme ikkunasta näkyy mm. Ylen ja Radio Dein konttorit. Työmotivaatio kasvaa, kun lounasravintolassa tulee vastaan viihde- ja kulttuurialan kovia tekijöitä.

Kevään (ja jo viime vuoden) aikana olemme myös ehtineet suunnitella kaikenlaista tulevalle syksylle. Keikkoja tulee taas paljon, ja lisäksi järjestämme useammankin erityisen kiertueen. Park 7 juhlii 10v –synttäreitä syyskuussa klubikiertueella, ja soittaa mm. vajaan kymmenen koulun mainoskiertueen Ruskagospelin yhteydessä (sekin syyskuussa). Maksettujen Viulujen joulukiertueesta tulee jälleen kerran yksi näyttävimmistä ja parhaista joulukiertueista Suomessa. Kotiinpalaajat kiertävät muiden keikkojen lisäksi mainostamassa Maata Näkyvissä –festareita Turussa marraskuussa viikon verran, ja Juhani Tikkanen tekee Sami Aspin kanssa joulukuussa historian ensimmäisen joulukiertueensa. Juhani on myös mukana Park 7:n klubikiertueella ja muutenkin keikkoja tulee tälle vuodelle arviolta sata. Täysin uusi konsepti on myös Taikuri Miika Korkatin Gospel Magic –kiertue, joka tullaan näkemään kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomen. Miika tekee myös isoja keikkoja mm. MNF –päälavalla (yleisöä n. 8000) ja Kliffa –partioleirillä (yleisöä n. 5000). Lisäksi hän esiintyy Wanaja Festareilla ja Himos Juhannuksessa VIP-alueella.

Mietitkö koskaan, miten sinä voisit olla mukana tässä kaikessa ja tukea Puisto Liveä ja sen artisteja?

Tässä muutamia ideoita: - tsekkaa artistien keikat ja tule mahdollisimman monelle (Park 7:n klubikiertueen liput www.lipputoimisto.fi !) - osta artistien levyjä/tuotteita - kuuntele artistien musiikkia Spotifysta/Youtubesta jne. - mainosta keikkoja ja artisteja omissa kanavissasi - lähetä silloin tällöin joku kiva tsemppiviesti jollekin tykkäämällesi artistille - järjestä joskus yksityiskeikka tai julkinen tapahtuma ja tilaa sinne esiintyjä

ps. kesän ja syksyn keikkoja löytyy nyt nettisivuilta. Lisäyksiä tulossa!