top of page
1_Pääkuva_Mentaalitaikuri_Miika_Korkatti.png

MENTAALITAIKURI KORKATTI

Mentaalitaikuri Korkatti on oman alansa vahva ammattilainen, joka ei pelkää rikkoa perinteisiä mielikuvia taikureista. Hänen taikatempuissaan yhdistyvät klassinen silmänkääntö ja moderni psykologia tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny.

 

Vuosien aikana Korkatille on myönnetty useita tunnustuksia taiteenlajinsa parissa ja samalla hän on tullut tutuksi kasvoksi suomalaisen yritysmaailman keskuudessa.


Miika on tunnustava kristitty, joka haluaa tarjota 10-vuotis kokemustaan esiintyjänä myös seurakuntien hyödynnettäväksi. Korkatti onkin vuosien varrella vieraillut esitystensä kanssa yli sadassa kristillisessä seurakunnassa ympäri Suomea, monessa niistä useampaan kertaan.
 

Tämä on mahdollisuutenne varmistaa tärkeään tilaisuuteen ohjelmaa, joka varmasti vetoaa kaikenlaisiin ihmisiin taustoista riippumatta. Korkatin esitykset sopivat tuttuun tapaan monenlaisiin seurakuntien tilaisuuksiin: nuortenillat ja -leirit, tapahtumat, työntekijöiden virkistyspäivät, vaihtoehtoja riittää.


GOSPEL MAGIC -OHJELMISTO 2023

SATTUMAAKO? -esityksessä toisiinsa törmäävät vaikuttavat taikatemput ja kristillisen uskon puolustaminen järkiperäisillä argumenteilla. Jokaisen tempun, mitä yleisö näkee ja kokee, voisi teoriassa selittää sattumalla. Kuitenkin esityksen edetessä käy yhä selvemmäksi, ettei kaikki voi olla vain sattumaa - kaiken taustalla täytyy siis olla jokin suurempi suunnitelma.

  • Kesto: n. 45 minuuttia

  • Vahvoja tunnekokemuksia koko porukalle samaan aikaan

  • Tyylikäs paketti älyllisesti stimuloivaa uskon puolustusta

  • Esitys Avaimet käteen -periaatteella sis. äänentoiston

  • 100% tyytyväisyystakuu

  • Hinta perjantaina ja lauantaina 990€ (sis. kulut)

  • Hinta välipäivinä (su-to) 690€ (sis. kulut)

 

Tilaa Mentaalitaikuri Korkatti keikalle:

miika@puistolive.fi, 0400480792

bottom of page